Viewed 54 times 1 Answers
0
کسی از اینجا هست که ورک پرمیت داشته باشن و بعد برای کالج اقدام کرده باشن؟
2021-09-05 23:40:00 Canada ویزایدانشجویی #ورک پرمیت
1 Reply
میتونید برای دوره های کوتاه مدت اپلای کنید که ورک پرمیتتون باطل نشه.
2021-09-06 00:31:00

Similar Question:
#ورک پرمیت

یه راهنمایی میخوام برای این که،بشه ورک پرمیت ۳ساله گرفت میدونم دوره باید،بیش،از،۱سال،باشه، حالا سوال من اینه، ۱-ما دوره داریم ۳ترمه ولی ۱ساله ۲ دوره داریم ۳ترمه ولی ۱.۵ساله ۳-دوره داریم ۴ترمه و ۱.۵سال ۴-دوره دوریم ۴ترمه و ۲ساله واقعا،کدوم،این ها رو باید انتخاب کنم برای این که ورک پرمیت ۳ساله بگیرم و دورههایی که،coop,,دارند،جزو،سابقه تحصیل هست؟ ممتون میشم راهنماییم کنین
2021-09-03 04:36:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزایدانشجویی

ینی شما میفرمایید برای این که،بتونین ورک پرمیت ۳ساله بگیریم یک حد اقل مقدار ساعت مجاز باید اموزش ببینیم؟
2021-09-03 05:17:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزایدانشجویی

، من ویزای توریستی دارم و میخوام برای ویزای تحصیلی درخواست بدهم، همسرم ویزا توریستی ندارند و به عنوان اپن ورک پرمیت میخوایم اقدام کنیم، حالا سوال من این است: -آیا همزمان اقدام کنیم یا جدا؟ -در صورت اقدام همزمان ایا پروسه ویزا طولانی میشود یا جواب من زودتر میاد -آیا ممکنه یکیمون ویزا بگیرد و دیگری نگیرد؟
2021-10-01 08:42:00 #Canada [اپن ورک پرمیت] ویزایدانشجویی

اگه یه ترم بین دانشگاهی که باهاش ویزا شدیم و کالجی که میخواییم ادامه تحصیل بدیم فاصله زمانی باشه،اجازه داریم تو این مدت بمونیم کانادا و تحصیل شروع نکنیم?و اینکه اجازه کار برای خود دانشجو و همراه با ویزای ورک پرمیت هست؟
2021-10-21 02:42:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزایدانشجویی

کسی از نمونه study plan و نامه ای که توی اون یه نمونه از توجیه گپ بعد از تحصیل با کار مرتبط با شده رو داشته باشه ؟ و اگر مقدور هست برام بفرسته ممنون میشم
2021-09-05 13:33:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

کسی هست که کالج اپلای کرده بدون مدرک زبان ویزا گرفته باشه؟ چون خودم الان منتظر جواب ویزامم
2021-09-01 08:42:00 #Canada